2KERÉK finanszírozási akció

Nagymotorokra és rendszámos robogókra

Legfontosabb jellemzők

 • Az akció időtartama: 2023.07.01-2023.09.30.
 • Finanszírozó: EUROLEASING ZRT.
 • Finanszírozási forma: nyílt és zártvégű pénzügyi lízing konstrukció
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: változó és rögzített (fix)

 

 • Minimális finanszírozási összeg: 300 000 Ft.
 • Casco biztosítás megkötése kötelező.

NAGYMOTOROK ESETÉN:

 • THM: 7,50%-21,8%
 • Ügyleti kamat: 9,09%-19,81%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

ROBOGÓK ESETÉN:

 • THM: 7,6%-21,9%
 • Ügyleti kamat: 9,24%-19,89%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

HONDA FINANCIAL SERVICES KONFIGURÁTOR

 

Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Jogi disclaimer:

Nagymotor

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 7,5%- 21,8%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2023. július 01. napjától 2023. szeptember 30. napjáig vagy visszavonásig tart.

Rendszámos robogó

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft.) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 7,6%-21,9%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2023. július 01 napjától 2023. szeptember 30. napjáig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix:

bruttó vételár: 4 729 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3 000 000,-Ft, havi törlesztő részlet 64 572,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1 729 000,-Ft, THM: 11,20%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 10,54%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3 874 287,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén fix:

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

bruttó vételár: 4 729 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 2 606 535-Ft, havi törlesztő részlet: 43 546,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 1 117 087,-Ft, THM: 8,30%, maradványérték: 930 906,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 10,10%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 5 429 677-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 4 247 427,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza