2KERÉK finanszírozási akció

Rendszámos robogókra és nagymotorokra

Legfontosabb jellemzők

 • Az akció időtartama: 2024.04.02-től visszavonásig
 • Finanszírozó: EUROLEASING ZRT.
 • Finanszírozási forma: nyílt- és zártvégű pénzügyi lízing
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: változó és rögzített (fix)
 
 • Minimális finanszírozási összeg: 300 000 Ft.
 • Casco biztosítás megkötése kötelező.

NAGYMOTOROK ESETÉN:

 • THM: 6,5%-15,5%
 • Ügyleti kamat: 7,55%-14,33%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

ROBOGÓK ESETÉN:

 • THM: 5,8%-12,5%
 • Ügyleti kamat: 6,74%-12,14%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Jogi disclaimer:

HONDA 2KERÉK FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ

NAGYMOTOR

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 6,5%- 15,5%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:

Honda CMX 1100T Rebel ABS modellre:

Bruttó vételár: 4.789.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3 000 000,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet 61.307,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1.789.000,-Ft, THM: 8,8%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,32%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.678.394,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:

Honda CMX 1100T Rebel ABS modellre:

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

Bruttó vételár: 4.851.100,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.395.769-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 47.735,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1.455.331,-Ft, THM: 7,4%, bruttó maradványérték: 1.212.775,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,19%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4.169.347-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.956.572,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.

RENDSZÁMOS ROBOGÓ

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft.) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 5,8% - 12,5%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:

Honda ADV350 ABS modellre:

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

Bruttó vételár: 2.569 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 1.798.300,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet 36.576,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 770.700,-Ft, THM: 8,6%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,12%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 2.194.580,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:

Honda ADV350 ABS modellre:

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

Bruttó vételár: 2.591.950,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 1.814.365-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 25.335,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 777.585,-Ft, THM: 7,0%, bruttó maradványérték: 647.988,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7,97%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 2.216.250-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 1.568.262,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.