Rólunk

Motorcenter Kft

Honda márkakereskedéssel immáron 25 éve foglalkozunk. Fejér megyei képviselői vagyunk még többek között a Bridgestone és  Pirelli motorgumiknak, a Castrol motorolajoknak, Shoei, HJC, MT bukósisakoknak, Shox, Gas-Honda ruházatoknak, Bodis, Akrapovic kipufogóknak.

Eladó helyiségünk 100 m2, szerviz 50 m2, raktár, szociális helyiségek 50 m2, egy épületben vannak. Parkoló, udvar 700 m2, belváros szélén, főútvonal mellett. Műhelyünkben 2 db motor emelő, egyedi motoremelők, gumi szerelő gép centírozóval, egyéb lég-, elektromos- és kézi szerszámok találhatóak,kimondottan motorkerékpár javításra szakosodva.

Terveink rövid és hosszú távon ugyanazok, mint eddig: Jó munkával, megelégedéssel, mindenkor stabilan dolgozni a szakmában, egyre magasabb színvonalon foglalkozni a motorkerékpárokkal. Jelenlegi és leendő motorkerékpár tulajdonosoknak megadni a megelégedettség érzését, hiszen mások öröme minket is örömmel tölt el.

Mi magunk mindig is nagyon szerettünk motorozni és a motorokkal foglalkozni. Talán ezért is van az, hogy megpróbáljuk ezt az életérzést másoknak is átadni.