A HONDA CB650R ÉS CBR650R ÚJ FÉNYEZÉST KAP JÖVŐRE

  • Két új színben is elérhető lesz a CB650R, az egyik a teljesen fekete változat.
  • A CBR650R szín és grafikai frissítést kap, amelyek még feltűnőbbé teszik az utakon.

2019-es bevezetésük óta a Honda Neo Sports Café stílusában fogant, középkategóriás kétkerekűje a CB650R és igencsak sportos testvére, a CBR650R népszerű helyet vívott ki magának az európai motorkerékpárosok körében, köszönhetően a pörgős négyhengeres erőforrásának,  teljesítményének, a könnyű kezelhetőségnek, a gazdag felszereltségének - beleértve 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, szeparált funkciójú, nagy dugattyús Showa villát, a Honda Állítható Nyomatékszabályozóját (HSTC-t), a kuplungasszisztenst és az LCD-kijelzőt - és a jellegzetes, figyelemfelkeltő megjelenésnek.

2021-ben a Honda legkelendőbb motorkerékpárja a CB650R volt, és a 2022-es motorkerékpár-eladási listán az Africa Twin után a második helyen áll. A Neo Sports Café családba tartozó modell jövőre két új fényezésben is rendelhető lesz a  már jól ismert  Candy Chromosphere Red és Matt Jeans Blue Metallic színek mellett. Az egyik a Matt Dim Grey Metallic, a másik pedig a drámai hatású Matt Gunpowder Black Metallic, ahol  fekete borítást kapott a motorblokk védő, a villák, az oldalsó burkolatok, a fék- és váltókarok és a lábtartók.

BŐVEBBEN A CB650R MODELLRŐL

A sportos CBR650R is részesül a jövő évi frissítésekben, bí még inkább kiemeli az Európában 2021-ben legkelendőbb sportmotor kívánatosságát. Természetesen továbbra is elérhető a modell a Grand Prix Red és Matt Gunpowder Black Metallic fényezéssel, de mind a kettő  megújult. Az utóbbi esetében új, kék színű csík fut végig a tankon, a far részen és az oldalsó burkolatokon, valamint a lengéscsillapító rugója piros színben pompázik. A Grand Prix Red változatnál a sárvédő fekete lett, akárcsak a haspáncél - alsó motorvédő burkolat - amelyen egy merész piros Honda felirat látható, szépen harmonizálva az új piros villarugóval.

BŐVEBBEN A CBR650R MODELLRŐL