Hívnak a hegyek

A kaland-túramotorozás egyik legendája most újjászületik. Kategóriaelső teljesítmény és nyomaték, egy olyan vázon, amelyet az országúton és a terepen egyaránt nagyszerűen lehet irányítani. Az aerodinamika jegyében kialakított burkolat és szélvédő mellett az egész napos utazás esetén is kényelmes üléspozíció erősíti a túramotoros jegyeket. Az új XL750 Transalp esetében csak egyetlen kérdés marad: Ön milyen messzire szeretne eljutni?

Teljesítmény és nyomaték a sokoldalúság jegyében

Ez a motor már a számszerű értékekkel felhívja magára a figyelmet. A 67,5 kW-os teljesítmény és a 75 Nm-es nyomaték erős értékek. De a vadonatúj, 755 köbcentis, soros, kéthengeres, 8 szelepes motor erejét is azonnal meg fogja érezni. Az "Air Vortex" szívócsatornák felerősítik és kiegyenlítik az alacsony és a középső tartományt, míg a kiemelkedő minőségű, Ni-SiC-bevonattal ellátott hengerek csökkentik a súrlódást és ezzel növelik a teljesítményt magas fordulatszámon. Akár földúton, városban vagy az országúton halad, ez a motor sokoldalú teljesítményre van hangolva, amelyet utassal és csomagokkal megpakolva is megőriz.

Strapabíró és autentikus dizájn

A Transalp modell tökéletes partner a kalandokhoz – vezessenek bárhová. Céltudatos megjelenésű, nincs rajta felesleg, és rendkívül strapabíró. Akár a városban közlekedik, akár nagy távolságokat tesz meg az autópályán, esetleg végtelen ösvényeken barangol, a középső rész és a burkolat karcsú kialakítása gondoskodik az aerodinamikáról, így Ön széltől védve, szabadon motorozhat. A gyönyörű Tricolour fényezési opció pedig az eredeti XL600V előtt tiszteleg, és jelzi, hogy ez az ikon visszavonhatatlanul visszatért.

A városi utcákon és a hegyek között is megállja a helyét

Ezt a motort úgy alkottuk meg, hogy két személy is egyformán kényelmesen utazhasson rajta, akár hosszabb távokat is. A 850 mm-es ülésmagasság és a 208 kg-os menetkész tömeg révén a Transalp egészen a lassú tempótól kezdve könnyen irányítható; az üléspozíció pihentető, mégis felegyenesedett pozícióban ül, így nagyszerű kilátást és természetes kényelmet biztosít. A kompakt és funkcionális idomzat és szélvédő aerodinamikai jellemzőit gondosan úgy alakítottuk ki, hogy növeljék a stabilitást, valamint nagy sebességnél is csökkentsék a szélzajt és a széllökéseket.

Öné a választás

A négy alapértelmezett vezetési mód – Gravel, Sport, Standard és Rain – révén bármilyen körülmények között könnyedén motorozhat. Ráadásul a motornyomaték és a fék, a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC), az Egykerekezés-gátló és az ABS-hatásfok is beállítható. A User módban pedig saját igényeinek megfelelően konfigurálhatja az egyes paramétereket, például kikapcsolhatja a hátsó ABS-t a terepmotorozáshoz. Mindezeket a funkciókat az 5 colos TFT-képernyőn kezelheti. A Honda Smartphone Voice Control rendszerével menet közben is kapcsolatban maradhat a világgal, a teljesen LED világításhoz pedig automatikusan bekapcsoló vészvillogó (ESS) is tartozik, amely figyelmezteti a többi úthasználót a hirtelen fékezésre.

HONDA
MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.