CRF110F

A CRF110F minden ízében a nagymotoros érzésről és a féktelen szórakozásról szól. A 8-11 éves korosztály számára készülő gép strapabíró vázzal, önindítóval, illetve megbízható, négyütemű motorral rendelkezik. Fontos állomás a sportosabb 125–150 köbcentiméteres krosszmotorok és endurók felé.

AZ ÉLETERE SZÓLÓ UTAZÁS

Amikor egy fiatalban fellobban a motorozás iránti csillapíthatatlan vágy, nincs jobb kiindulópont, mint egy élénkpiros Honda CRF.

A robusztus Honda CRF110F magabiztosságot ad a fiatal motorosoknak, és utat nyit az életen át tartó élmények felé. Elektromos önindítójával, erőteljes acélvázával, kiváló minőségű futóművével nagymotoros érzéssel és a teljesítménnyel ajándékozza meg a pilótát. Egy motorkerékpár, mellyel egész nap jöhet-mehet - mosollyal az arcán.

TEREPRE TERVEZETT MEGJELENÉS

A CRF450R modellt idéző külső krosszmotoros megjelenéssel ruházza fel a motort.

Erre a motorkerékpárra bárki büszke lehet. A CRF110F dinamikus megjelenésű, tartós idomszettje modern megjelenést kölcsönöz a motornak, amely a nagyszerű CRF450R-re hasonlít. A láncburkolat kifejezetten vonzó benyomást kelt, míg a párnázott kormányrúd fokozza a biztonságot.

A kőnél is keményebb

A motorosok manapság keményen bánnak gépeikkel, ezért van szükség olyan motorkerékpárra, ami bírja a strapát. A megbízható 109 köbcentis motorblokkal és a masszív vázzal felszerelt CRF110F kiváló teljesítményt nyújt. A hibátlan működés érdekében olyan funkciókkal is felszereltük, mint a karbantartásmentes kapacitív kisüléses gyújtásrendszer (CDI) és az automatikus vezérműlánc-feszítő. A nagyszerűség záloga a Honda legendás mérnöki munkája és minősége.

KÖNNYEN VEZETHETŐ

Gyarapodó képességek és tapasztalatok.

A triálparkokban, motokrosszpályákon vagy épp a természetben eltöltött napok akár családi események is lehetnek, amelyekbe mindenki bekapcsolódhat. A CRF110F fantasztikus és élvezetes bevezetés a motorozásba. Egy tökéletes gép a készségek fejlesztésére és a később oly' hasznos motoros rutin elsajátítására.